ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΤΙΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΑΚΤΙΣ»,

Δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης με σκοπό τη σωστή προετοιμασία και στήριξη των φοιτητών στην ακαδημαϊκή τους πορεία και γενικά όλων των ενδιαφερομένων στην προσπάθειά τους για επαγγελματική σταδιοδρομία και αποκατάσταση.

Προσπάθειά μας είναι να κρατήσουμε υπεύθυνα ένα υψηλό επίπεδο σπουδών, με επιλεγμένους συνεργάτες, οι οποίοι συνεχώς δοκιμάζονται και αξιολογούνται όχι μόνο από εμάς αλλά και από εσάς τους ίδιους.

Αντιλαμβανόμενοι τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και τις ανάγκες σας, διατηρούμε τα δίδακτρά μας σε απόλυτα ρεαλιστικές και προσεγγίσιμες τιμές. Η απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση για μας είναι οι επιτυχίες των σπουδαστών μας.

Η φιλοσοφία μας συμπυκνώνεται στο όνομα ΑΚΤΙΣ, δηλαδή στην Αξιοπιστία μας, στην Κατάρτιση που παρέχουμε, στην Τεχνογνωσία μας, στις Ικανότητες του προσωπικού μας και στην επίτευξη των Στόχων που μαζί βάζουμε.

Ελπίζουμε αυτή η σύντομη επικοινωνία μας να αποτελέσει το έναυσμα για μελλοντική συνεργασία και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στους σύγχρονους χώρους μας.

Με τις καλύτερες ευχές μας για συνεχή πρόοδο στις σπουδές σας, πάντα επιτυχίες στις εξετάσεις σας και καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

Συνοψίζοντας,
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΑΚΤΙΣ»:

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
  • ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
  • ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Υπευθυνα και μεθοδικά, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις.

ON-LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ (SKYPE)

Με χρήση Skype έχουμε πλέον τη δυνατότητα υποστήριξης φοιτητών που φοιτούν σε Ελληνικά ή Ξένα Πανεπιστήμια.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα είτε σε ολιγομελή τμήματα, αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών, Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων, στα μαθήματα που οι ίδιοι αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη επιπλέον στήριξης.

ΚΑΛΥΨΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Με χρήση ιδιαίτερων μαθημάτων, έχουμε τη δυνατότητα κάλυψης ατομικών αναγκών στο ωράριο που σας εξυπηρετεί.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η μεγάλη εμπερία των καθηγητών μας, εξασφαλίζει αξιόπιστο, ποιοτικό αποτέλεσμα με κύριο στόχο την επιτυχία σας.

Γιατι "ΑΚΤΙΣ";

Ακτίς: Ο ένας από τους 7 Ηλιάδες, (*) ο οποίος μετέβη στην Αίγυπτο, στην οποία δίδαξε γράμματα, τέχνες και αστρονομία. Ο Ακτίς ήταν από τους πρώτους στον κόσμο που γνώριζε την επιστήμη αυτή. Βασίλευσε στην Αίγυπτο πολλά χρόνια και δοξάστηκε. Προς τιμήν του πατέρα του Ήλιου ίδρυσε εκεί τη μεγάλη πόλη Ηλιούπολη.
(*) Οι Ηλιάδες (= οι αρχαίοι κάτοικοι της Ρόδου) ήταν παιδιά του Ήλιου και της Ρόδης και αναδείχθηκαν ανώτεροι από όλους στη γνώση και στη μόρφωση. Αυτοί πρώτοι καθόρισαν τον χωρισμό της ημέρας σε ώρες. Οι Ρόδιοι θεωρούνται από τους πρώτους αποικιστές της Αιγύπτου, στην οποία έδωσαν το όνομα Χώρα του Θεού Ηλίου.

Ακτίς: ή ακτίνα και αχτίδα , η ευθύγραμμη μετάδοση του φωτός, απαντάται και ως συνθετικό πχ οι ακτίνες του ήλιου ή οι ηλιαχτίδες.

Ακτίς: (συνήθως στον πληθυντικό ως ακτίνες), η διαδρομή που διαγράφουν σωματίδια ή ακτινοβολία που εκπέμπεται από μια πηγή, πχ ακτίνες «Χ».

Ακτίς: ή ακτίνα, η απόσταση των επιπτώσεων ή αποτελεσμάτων μιας ενέργειας ή δραστηριότητας, πχ η ακτίνα δράσης της εχθρικής αεροπορίας, η έκρηξη κατέστρεψε τα πάντα σε μια ακτίνα 100 μέτρων.

Ακτίς: ή ακτίνα ή και ημιδιάμετρος, το ευθύγραμμο τμήμα που ενώνει το κέντρο με την περίμετρο ενός κύκλου ή με την επιφάνεια μιας σφαίρας.

Ακτίς: ή ακτίνα (συνήθως στον πληθυντικό ως ακτίνες), τα μεταλλικά στελέχη που συγκρατούν τη ζάντα του τροχού δικύκλου στον κεντρικό του άξονα η ρύθμιση των οποίων λέγεται ακτινολόγηση, πχ ακτίνες ποδηλάτου.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ