ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

Ο δρόμος για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις είναι δύσκολος αλλά και ο μοναδικός που θα αλλάξει τη ζωή αυτού που τον επιλέγει.
Στο Ακτίς αναγνωρίζουμε την επιθυμία κάθε υποψήφιου να ακολουθήσει τον δρόμο που ονειρεύεται για την επαγγελματική του αποκατάσταση και γινόμαστε συνοδοιπόροι στην ανηφόρα που θα σας οδηγήσει στην κορυφή.
Δίνουμε έμφαση στις ατομικές ανάγκες του κάθε υποψηφίου, σεβόμενοι τις προϋπάρχουσες ακαδημαϊκές γνώσεις του καθενός και στοχεύοντας στις κάλυψη πιθανών ελλείψεων.
Οι καθηγητές που αναλαμβάνουν τα μαθήματα έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα τους, γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενό τους, αφουγκράζονται τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία κάθε υποψήφιου και σας προετοιμάζουν με στόχο την απόλυτη επιτυχία!
Πριν την έναρξη των μαθημάτων έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους συνεργάτες μας, να μοιραστείτε μαζί τους πιθανές αναστολές ή φόβους αλλά και τις επιθυμίες και τα όνειρά σας και να αποφασίσετε ελεύθερα αν θέλετε το Ακτίς να σας υποστηρίξει σε αυτή τη διαδρομή.
Ο χώρος μας είναι άρτια εξοπλισμένος, το προσωπικό μας πάντα φιλικό και φροντίζουμε το περιβάλλον του Ακτίς να διατηρείται ήσυχο και καθαρό, σεβόμενοι την ανάγκη των σπουδαστών και των υποψηφίων για ηρεμία και συγκέντρωση.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να συναποφασίσουμε τον καλύτερο τρόπο για να πετύχετε τον στόχο σας!
Στο Ακτίς προετοιμάζουμε τους φοιτητές για όλες τις σχολές με ιδιαίτερη έμφαση στις παρακάτω:

 Ιατρική

 Φαρμακευτική

 Οδοντιατρική

 Κτηνιατρική

 Πολιτικών Μηχανικών

 Χημικών Μηχανικών

 Μηχανολόγων Μηχανικών

 Διαιτολογίας / Διατροφολογίας

 Ψυχολογίας

 Νομικής

 ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας

 Πληροφορικής

 Λογιστικής και Χρηματοικονομικής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 38 33 353 ή στο athens@aktis.edu.gr για την Αθήνα και στο 2310 231 100 ή στο info@aktis.edu.gr για την Θεσσαλονίκη.