ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα πανεπιστημιακά φροντιστήρια «ακτίς» αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων, σ’ εκείνα τα μαθήματα που οι ίδιοι αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη επιπλέον στήριξης.

Τα πανεπιστημιακά – φοιτητικά  μαθήματα πραγματοποιούνται είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα είτε σε ολιγομελή τμήματα.

Αρχικά πραγματοποιείται συνάντηση του φοιτητή – τριας με τον διδάσκοντα καθηγητή έτσι ώστε να ενημερωθεί για τις ανάγκες που υπάρχουν και να οργανωθεί η διδακτέα ύλη και η διδακτική μεθοδολογία με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Το ωράριο, η διάρκεια και η συχνότητα των μαθημάτων καθορίζονται πάντα από κοινού με τον φοιτητή – τρια, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι προσωπικές ανάγκες και να διασφαλίζεται η απόλυτη επιτυχία.

Τα πανεπιστημιακά φροντιστήρια μας συνεργάζονται αποκλειστικά με άριστα καταρτισμένους επιστήμονες. Όλοι οι διδάσκοντες είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών, με διδακτική εμπειρία, άνεση και εξοικείωση με τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθήματος και τις αυξημένες απαιτήσεις του κάθε φοιτητή – τριας.

*Λόγω πληθώρας μαθημάτων, στην περίπτωση που αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο μάθημα που δεν αναγράφεται εδώ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

AEI

anotata-ekpaideutika-idrymata-aei

TEI

anotata-ekpaideutika-idrymata-aei

ΕΑΠ

aktis-ergasies

ΑΠΚΥ

aktis-panepistimio-kyprou

Κολλέγια

aktis-kollegia

Ξένα Πανεπιστήμια

aktis-ksena-panepistimia